2016. jún. 7.

II/1

Harry szemszöge:

él év... Fél év telt el azóta, hogy kiálltunk az X-factor színpadjára az Another World-el. Most újra úton vagyunk a stadionba, de ezúttal nem mi csináljuk a show-t. Selena Gomez turnéjának utolsó állomására megyünk, ahol történetesen az a lány a sztárvendég, akit három hónappal ezelőtt hagytam elmenni. Nem válaszolt a hívásaimra, sőt, egy idő után egyenesen hangpostára kapcsolt a telefonja. Nem beszéltünk a három hónap alatt semmit, de boldogan nézegettem a koncertek képeit, ahogyan látható, hogy azt csinálja, amit szeret. Biztosan boldog most.

- Izgulsz már? – lökte meg Lou a vállam, miközben az ablakon bámultam kifelé.

- Mi? Dehogy, csak bambultam – hazudom.

- Nekünk feleslegesen lódítasz, Hazz – szól vissza – Hallottad Nialltől, hogy Giginek már fekete a haja? Le is vágatta.

Ja, persze. Gigi és Niall Gig távolléte alatt öribarik lettek, mindennap beszéltek, én viszont nem bántam, mert így legalább folyamatosan volt valami infóm róla.

- Tudom, Louis. Képzeld, amúgy is láttam már az instáján – zárom le a beszélgetést.

Mire megérkezünk a helyszínre, az már – nem meglepő módon – tömve van. Hat testőrrel karöltve sétálunk a VIP szekcióhoz, a külön székekhez.

- Héé, srácok, titeket is lehet látni? – borzolja össze valaki a hajam hátulról. Cher, Justin és Demi ülnek a fejünk fölötti székeken.

- Hogyne lehetne? Nehéz felemelni a telefont, mi? – szól vissza Liam gúnyosan, de mosolyogva.

Cher felhúzza a szemöldökét és ránk vigyorog, majd lassan leoltódnak a lámpák és megszólal egy visszaszámláló hang. Minden reflektor a színpadra irányul, elindul a műsor.



Mikor kilép a közönség elé, szó szerint leesik az állam. Rosszul látnék? Elment egy aranyos, bizakodó, de félénk lány, és most itt egy magabiztos, szexi nő Rihanna dalával. A haja valóban fekete, épp hogy váll alá ér és egyenes. Hosszú ujjú, testhezálló fehér felsőt visel, amiből kint a hasa. A nadrág is fehér, latex. Akaratlanul is elfog a féltékenység, mikor meglátom a formás fenekét, illetve ahogy körbetáncolják a pasik. Nem lenne szabad féltékenynek lennem, hiszen semmi közünk egymáshoz. Már nincs.

Nem vesz észre, és ami szarul esik az az, hogy nem is keres. Nem tudom hányféleképpen töri még össze a szívem, de minden egyes alkalommal sikerül neki.

Vége a számnak, hatalmas tapsot és sikítást kap. Ilyenkor előjön a szerény személyisége és csak mosolyogva mered a közönségére.

- Gigi Bieber, hölgyeim és uraim! – mutatja meg magát Selena. A show további részében előadja a számait, én pedig bunkón előveszem a mobilom. Azon agyalok, hogy tudott így megváltozni minden ennyi idő alatt. Egyetlen dolog viszont megmaradt: az érzéseim iránta. Van az a pont, amikor egy hónapja nem látod, nem válaszol a hívásaidra, üzeneteidre, ezért elhatározod, hogy feladod. Kihasználod, hogy te vagy a Harry Styles, elmész egy buliba és megdugod a legelső csajt, aki az utadba kerül. Tudod, mi van akkor? Semmi. Végig rá gondolsz, és arra, amiket együtt csináltatok. Nem tudod kiverni a fejedből akkor sem, ha mindent megpróbálsz ellene. Na, velem pontosan ez történt.

Eljött az utolsó dal ideje, amikor is Sel és Gigi együtt énekelnek. Ekkor leteszem a telefonom, és várom, hogy újra láthassam. Istenem, de szánalmas vagyok!

Selena lihegve hívja magához vissza Giget, aki a mellettem lévő lépcsőn megy fel. Vajon észrevett már? Nem hiszem.

És akkor... akkor történt, hogy lenyúlt a hozzám közeli statisztához a mikrofonjáért, így pillantásunk összeütközött. Nem tartott sok ideig, talán 2-3 másodpercig, de annál többet jelentett. Mert éreztem benne valamit, vagy talán csak érezni akartam. Ezután Gigi sietve kikapta a mikrofont a pasi kezéből, most meg már rohan is felfelé.


Előadják az utolsó számot, ami közben Gigi úgy viselkedik, mintha nem történt volna az előbb semmi. Szexin táncol a dal közben és úgy tűnik, teljesen elengedi magát.

- Ilyenkor azért elég furán érzem magam, mikor a barátnőm és a húgom járnak párzótáncot egymással – kiabál előre Justin, mire mindenki felnevet a társaságból. Oldalra nézek, és látom, ahogy Neil folyamatosan csinálja a képeket és a videókat Gigiről. Bárcsak én tehetném ezt meg. De nem úgy, mint a legjobb barátja. Úgy, mint aki azért örökíti meg ezeket, hogy aztán büszkén nézegethesse, majd évekkel később pedig az unokának mutogathassa. Jézusom, mikre gondolok?!

A shownak vége, Gig még egyszer rám pillant a taps alatt, de rögtön el is kapja a fejét, mikor érzékeli, hogy én is egyenesen a szemébe nézek.

Mi megvárjuk, hogy kiürüljön a stadion, utána sokkal egyszerűbb a kimenekítésünk.

- Srácok, ugye jöttök az Afterre? – áll fel Demi a helyéről.

- Ki nem hagynánk – válaszol neki Niall, és abban a pillanatban bele is pirul.

Én szótlanul ballagok a hátsó kijárat felé, és reménykedve játszom le előre a fejemben az After parti lehetőségeit.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Meg is érkezett tehát a második évad, remélem mindenki örül neki! :)

Elnézést kérek a rövidségért, és azért, hogy nem nagyon történt benne még semmi, de azt szerettem volna, ha ez ilyen bevezetőszerű lesz, és úgy istenigazából az 1.5-ben indulnak el a dolgok, ott fog majd találkozni rendesen Harry és Gigi is. :)

Addig is, míg várunk rá, lehet találgatni, itt vannak az 1.5 dalai:

Justin Bieber - Company

One Direction - You & I

Ellie Goulding - Love Me Like You Do


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése